Hier de aftrap van ons eerste blog bericht van Re.ady (Ready), ons bedrijf over bedrijfsveiligheid.

Wij gaan regelmatig afwisselend bloggen over onderwerpen zoals bedrijfshulpverlening, ontruimingsplannen, veiligheidsplannen, brandpreventie en meer aanverwante thema’s. Natuurlijk ook over wat ons bedrijf voor toepassingen daarvoor ontwikkeld heeft.

Hoe het allemaal begon

Het leek mij aardig om te beginnen met onszelf wat uitgebreider voor te stellen en te vertellen hoe ons bedrijf tot stand is gekomen.

Albert

Albert heeft bedrijfsveiligheid met de paplepel ingegoten gekregen want hij stamt uit een familiebedrijf, AAS Veiligheid, dat zich richt op onder andere opleidingen (e-learning) voor bedrijfshulpverlening maar ook bhv advies en consultancy.

Damiaan

Ikzelf, Damiaan, ben al vanaf mijn jeugd verslingerd aan informatica en ben daarin ook al meer dan 25 jaar in werkzaam. Sinds 6 jaar heb ik een bedrijf in het bouwen van websites (Albus Webdesign). Toevalligerwijs heeft alles wat met veiligheid te maken heeft altijd al mijn grote interesse.

Ready bedrijfsuitstap naar CeBIT Hannover 2016

Bundeling van krachten

Wij hebben elkaar ontmoet bij ondernemerscollectief Bizztopia in Oss waar zowel Albert als ik aangesloten zijn met ons eigen bedrijf. Wij hadden snel een klik. Wij vonden elkaar in enthousiasme en gezamenlijke interesses en merkten dat we elkaar aanvulden op diverse terreinen. Vaak lopen wij warm voor dezelfde dingen.

Tijdens een van onze brainstorm sessies ontstond het plan om onze expertise te bundelen en zijn wij begonnen met het ontwikkelen van ons eerste product, het Online Ontruimingsplan.

De eerste klant

Al snel diende zich een hele enthousiaste klant aan en raakten we in een stroomversnelling. Omdat dit zo goed liep besloten we nog diezelfde dag om naar de Kamer van Koophandel te gaan en ons bedrijf Re.ady was geboren!

De naam Ready (Re.ady)

Die komt uit de koker van Albert.

Re – kijk er nog eens naar!

Wij nodigen u uit om met ons te kijken naar veiligheid en of uw bedrijf en werknemers de optimale eigentijdse middelen, op het gebied van bedrijfsveiligheid, ter beschikking staan. Zeker in deze tijd is het mogelijk maar zelfs noodzakelijk om gebruik te maken van innovatieve oplossingen zoals het door ons ontwikkelde Online Veiligheidsplan.

“Are you ready? We are Re.ady!”