Over ons

Albert-Dias-d-Ullois

Albert Dias d'Ullois

Albert heeft bedrijfsveiligheid met de paplepel ingegoten gekregen want hij stamt uit een familiebedrijf, AAS Veiligheid, dat zich richt op onder andere opleidingen (e-learning) voor bedrijfshulpverlening maar ook bhv advies en consultancy.

Damiaan van Vliet
Webdeveloper

Damiaan van Vliet

Damiaan is al vanaf zijn jeugd verslingerd aan informatica en is daarin ook al meer dan 30 jaar werkzaam. Sinds 10 jaar heeft hij een bedrijf in het bouwen van websites en webshops (Albus Webdesign). Alles dat met veiligheid heeft te maken, heeft altijd al zijn grote interesse.

Bundeling van krachten

Wij hebben elkaar ontmoet bij een ondernemerscollectief in Oss en hadden snel een klik. Wij vonden elkaar in enthousiasme en gezamenlijke interesses en lopen vaak warm voor dezelfde dingen. Ook merkten wij dat we elkaar aanvulden op diverse terreinen.

Tijdens een van onze brainstorm sessies ontstond het plan om onze expertise te bundelen en zijn wij begonnen met het ontwikkelen van ons eerste product, het Online Ontruimingsplan.

De eerste klant

Al snel diende zich een hele enthousiaste klant aan en raakten we in een stroomversnelling. Omdat dit zo goed liep besloten we nog diezelfde dag om naar de Kamer van Koophandel te gaan en ons bedrijf Re.ady was geboren!

De naam Ready (Re.ady)

Re-think – denk na en wees voorbereid.
Re-skill - zorgen dat de kennis over veiligheid groot is.
Re.ady - wij zijn er klaar voor!

Wij nodigen u uit om met ons te kijken naar veiligheid en of uw bedrijf en werknemers de optimale eigentijdse middelen, op het gebied van bedrijfsveiligheid, ter beschikking staan. Zeker in deze tijd is het niet alleen mogelijk, maar zelfs noodzakelijk om gebruik te maken van innovatieve oplossingen. En tevens uniek om het door ons ontwikkelde Online Ontruimingsplan te gebruiken.

β€œAre you ready? We are Re.ady!”

Stuur ons een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.