Over ons

Hoe het allemaal begon

Het leek ons aardig om te beginnen met onszelf wat uitgebreider voor te stellen en te vertellen hoe ons bedrijf tot stand is gekomen.

Albert

Albert heeft bedrijfsveiligheid met de paplepel ingegoten gekregen want hij stamt uit een familiebedrijf, AAS Veiligheid, dat zich richt op onder andere opleidingen (e-learning) voor bedrijfshulpverlening maar ook bhv advies en consultancy.

Damiaan

Damiaan is al vanaf zijn jeugd verslingerd aan informatica en is daarin ook al meer dan 30 jaar werkzaam. Sinds 10 jaar heeft hij een bedrijf in het bouwen van websites en webshops (Albus Webdesign). Toevalligerwijs heeft alles dat met veiligheid te maken altijd al zijn grote interesse.

Re.ady productonderzoek naar innovaties op de CeBIT in Hannover in 2016

Bundeling van krachten

Wij hebben elkaar ontmoet bij een ondernemerscollectief in Oss en hadden snel een klik. Wij vonden elkaar in enthousiasme en gezamenlijke interesses en lopen vaak warm voor dezelfde dingen. Ook merkten wij dat we elkaar aanvulden op diverse terreinen.

Tijdens een van onze brainstorm sessies ontstond het plan om onze expertise te bundelen en zijn wij begonnen met het ontwikkelen van ons eerste product, het Online Ontruimingsplan.

De eerste klant

Al snel diende zich een hele enthousiaste klant aan en raakten we in een stroomversnelling. Omdat dit zo goed liep besloten we nog diezelfde dag om naar de Kamer van Koophandel te gaan en ons bedrijf Re.ady was geboren!

De naam Ready (Re.ady)

Die komt uit de koker van Albert.

Re – kijk er nog eens naar!

Wij nodigen u uit om met ons te kijken naar veiligheid en of uw bedrijf en werknemers de optimale eigentijdse middelen, op het gebied van bedrijfsveiligheid, ter beschikking staan. Zeker in deze tijd is het mogelijk maar zelfs noodzakelijk om gebruik te maken van innovatieve oplossingen zoals het door ons ontwikkelde Online Veiligheidsplan.

“Are you ready? We are Re.ady!”

Ready-Bedrijfsveiligheid-kantoor-Ridderhof-Oss-06-2020

Stuur ons een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.