Onze consultants staan klaar voor u

De consultants van Re.ady hebben ruimte ervaring met het opstellen van ontruimingsplannen en bedrijfsnoodplannen. Ook voor advisering over BHV gerelateerde onderwerpen bent u aan het juist adres.

Ontruimingsplan

Een goed ontruimingsplan geeft aan hoe er moet worden ontruimd, hoe de communicatie plaatsvindt, hoe de hulpverleningsdiensten worden opgevangen en welke persoon de leiding heeft in geval van een calamiteit.

Lees verder

Vluchtwegplattegronden

Het doel van een ontruimingsplattegrond of vluchtwegplattegrond is gebruikers van een gebouw te informeren op welke manier ze dat gebouw in geval van brand of een ander incident veilig en zelfstandig kunnen verlaten.

Lees verder

Bedrijfsnoodplan BHV

Een bedrijfsnoodplan is een draaiboek waarin systematisch staat aangegeven wat de organisatie moet doen als een calamiteit zich voordoet.

Lees verder

Heb je nog vragen?

BHV-consultancy draait in onze ogen om een ‘totaalbenadering’. Beleid, procedures en scholing zijn daarbij op een logische manier afgestemd op de risico’s die voor de organisatie gelden. Realistisch en praktisch dus!

Als je de veiligheidsrisico’s niet in beeld hebt, heeft het geen zin om veiligheidsbeleid op te stellen of scholingen te organiseren. Het klinkt logisch… en dat ís het natuurlijk ook!

Toch zien we in negen van de tien situaties dat de eerste stap niet (goed) wordt aangepakt. Dat kost een hoop tijd en geld en levert slechts schijnveiligheid op. Om dat inzichtelijk te maken, baseren we ons BHV-advies op ons eigen BHV-model.

BHV-ADVIES: SAMEN AAN DE SLAG

Ons BHV-advies is altijd het resultaat van een gezamenlijke ‘ontdekkingsreis’. Stap voor stap nemen we samen het BHV-model door, waardoor we een realistisch beeld van de situatie krijgen. We weten dan precies waar we wel mee aan de slag moeten, maar ook waarmee niet!

Ik wil graag een betrouwbaar BHV advies aanvragen

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.